Ingrid Jetten

Over mij

Wie ben ik werkelijk, Ingrid Jetten de vrouw van………, Ingrid Jetten de moeder van……….? Ik ben Ingrid von Oven, geboren op 08-01-1961 in Den Haag. Ik heb bewust gekozen om op aarde geboren te worden, ik ken mijn Ziels, en Levensmissie!

Het voelt als een bevrijding. Ik doe alleen nog maar dingen waar ik blij van wordt, laat mij niet meer afleiden door goed bedoelde adviezen van buitenaf. Er is niemand, maar dan ook niemand die in mijn hoofd kan kijken, of die denkt te weten wat goed voor mij is. Dat zou pas paranormaal zijn!

Vanuit mijn visie als Astroloog van de Ziel heb ik bewust gekozen om geboren te worden als rasechte Steenbok in een vol twaalfde huis. Ik wil niets liever dan de onzichtbare gevoelswereld zichtbaar maken. Mijn werk als (geboorte)begeleidster, (transformatie)coach, masseur, docent, schrijver kunstenaar en ontwerper, kan ik alleen maar vervullen op zielsniveau! De pure aardse astrologische kennis loopt haarfijn over in de creatie van de kosmische symboliek van de SOULMEETS (zie speciale pagina).

Ik ben een Lichtwerker, een gids, die je de weg wijst naar het Licht van jouw essentie. Alles is één energie, de zichtbare fysieke werkelijkheid en de droomwerelden van de onzichtbare dimensies.

Waar ei,- en zaadcel samensmelten en de nacht overgaat in de dag. Je hoeft niet te kiezen waar je wilt zijn. Er is maar één plek, en dat is jouw essentie! Het is een ‘stilte’ punt, waar de derde dimensie oplost in de hoge dimensies, en waar oude denkpatronen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Misschien herken je dit gevoel wel, en zit jij ook in het transformatieproces van de nieuwe energie. In spirituele kringen wordt er gesproken over de Nieuwetijd, het Watermantijdperk, Verlichting of het Universele Kosmisch Plan. In wezen maakt het niets uit hoe je het noemt, het is de lichtfrequentie, de liefdestrilling waar je op resoneert.

Wij zijn allemaal unieke kristalwezens, die bewust gekozen hebben voor onze zielsmissie op aarde. Iedereen in deze ruimte weet diep van binnen wat jij op aarde komt doen. Wij zijn Soulmates, verbonden met onze familie van het ‘Licht’.

De hogere dimensies bestaan alleen in ons hoofd, er zijn geen lagere en er zijn geen hogere dimensies. Die overtuiging heeft te maken met een ‘restverschijnsel’ van onze vrijwillige conditionering in de 3D wereld. Alle mensen op aarde worden bewust geboren, maar de meeste vergeten al snel wie ze werkelijk ZIJN!

Meestal passen zij zich zonder twijfels aan, aan hun omgeving. Karma en trauma zijn begrippen uit het oude geconditioneerde denken.

Maar nu is het ‘tijd’ om deze periode definitief achter te laten, 3D bestaat immers niet meer! Verleden en toekomst versmelten in het Hier en Nu. De essentie van het bestaan!

Opluchting, eindelijk kan ik helemaal mijzelf zijn. Ik wil alleen nog maar genieten van het moment. Dagdromen, wensen, verlangen, staren, het maakt niets uit want tijd en ruimte bestaan niet meer. Nu mag ik gaan creëren en manifesteren, ik geloof in mijzelf.

Nu is het tijd voor mij, ik wil alleen nog contact hebben met mensen op zielsniveau. Ik geniet van de Zielsportretten die ik mag ontvangen voor al die prachtige zielen die op een andere manier communiceren. Mensen in coma, met Alzheimer, NAH, met hulpvragen, zielskinderen, en met de zielen in de andere wereld.

Dankbaar maak ik gebruik van de SOULMEETS met hun hoge trilling van vloeibaar Licht. Zij kunnen je helpen om weer in contact te komen met jouw essentie. Om dit te ervaren neem ik jullie even mee in een korte meditatie. Ga lekker zitten…………………..

Wie ben ik, waarom ben ik geboren bij mijn ouders en in dit gezin. Wat is mijn drijfveer, mijn zielsdoel en waar wordt ik gelukkig van? We vergeten de periode tussen je geboorte en het NU, wat blijft er over? Voel waar je blij van wordt, hoor je dierbaren (ook in de sferen), de engelen en gidsen om je heen. Maak maar contact met de elementalen, de natuur, de Kosmos en de dimensies. Geniet!

 

 

 

 

 

Ingrid Jetten von Oven