Lichtwerkers, pioniers in de Nieuwe Tijd.

Wij worden niet voor niets Lichtwerkers genoemd; alles, maar dan ook alles, wat wij waarnemen zijn lichtfrequenties, trillingen van Licht en Liefde. In de goddelijke wereld bestaan alleen maar hoge frequenties van Vloeibaar Kosmisch Licht en Universele Onvoorwaardelijke Liefdesenergie!

Ervaar het maar; jij bent ook een kristalwezen dat gekozen heeft om het leven op aarde fysiek te Be-Leven. Jij bent een Baken van Licht en Liefde. Jij bent het zonnetje in huis; met jouw stralende Zon verlicht je heel de wereld en ga je vandaag gelijkgestemden ont- moeten.

Welkom in de Ruimte van ‘Essential Awakening’; een ontmoetingsplek voor zielsverwanten, waar gelijkgestemden samen in het Hier en Nu zichzelf mogen Zijn!

Voel maar dat de energie resoneert op jouw eigen lichtfrequentie. Het is de sleutel naar de essentie van je Ziel. Laat je aanraken door de snaar van je diepste verbinding en herinner je wie je bent!

• Voel maar diep van binnen.

• Laat alles wat je niet meer dient achter je, alsof een stuk ijs afbrokkelt in de zee, weg dobbert en smelt als sneeuw voor de zon.

• Schenk aandacht aan alles wat je blij en gelukkig maakt, durf te dromen en focus je op je wensen en verlangens, en weet dat positieve gedachten, intenties, affirmaties, ideeën en visualisaties de eerste stap zijn voor een nieuw begin!

• Jij creëert jouw eigen werkelijkheid, het is jouw Waarheid!

• Het is jouw geboorterecht om een eigen perceptie te hebben over het leven dat jij (be)leeft. Niemand uit de buitenwereld kan jouw gedachten bepalen!

• Voel maar hoe jouw wereld (dimensie) eruit ziet.

• Ben je er alleen of heb je contact met dierbaren in de sferen? Zij willen je helpen met bewustwording en ontwaken!

• Wij zijn samen één, dus luister naar wat ze je willen vertellen, zet je hart open en ontvang de onzichtbare woorden op zielsniveau.

• Misschien krijg je inzichten, ontstaan er spontaan nieuwe ideeën, ontvang je een boodschap of vallen alle puzzelstukjes op hun plaats.

test

Zonnestralen

Flow. De Zon schijnt altijd, ook als je het (even) niet ziet! Ervaar de kosmische kracht en voel wat de gouden stralen met je doen. Alles wordt verlicht, zelfs de plekken die diep verborgen liggen in je onderbewuste. Neem je tijd, er is geen haast, alleen het Hier en Nu bestaat, kijk maar op www.essential-awakening.nl voor meer zonnestraaltjes! Stapje voor stapje kom je dichterbij jouw zielsdoel op aarde. Geniet van de rust en de stilte, jij bent helemaal jezelf! Vanzelfsprekend, in harmonie met de natuur om je heen. Nu kun je alles creëren waar jij blij van wordt! Ken jij jouw Zielsdoel, of ben je nieuwsgierig naar wat jouw Zielsdoel op aarde is? Ik nodig je graag uit voor een Zielsgesprek bij Essential Awakening in Zoetermeer, of online via Skype of andere mogelijkheden. Wil je liever dat ik mij afstem op jouw Zielsmissie? Dan kan ik een Zielsportret voor je maken. Hierbij maak ik gebruik van de FLOW SOULMEETS. De FLOW SOULMEETS zijn pure zuivere verbindingen Kosmisch Vloeibaar Licht. Ontelbare lichtfrequenties als een energetische stroom van onvoorwaardelijke liefdesenergie. Tijd- en ruimteloos, de essentie van de Ziel, als zandkorrels, waterdruppels, ijskristallen, (edel)stenen en schelpen in de natuur. De website (blog) www.flow-soulmeets.com staat sinds kort online, maar heeft op dit moment alleen nog een korte introductie.

De Zon in Hart en Ziel

De Zon in Hart en Ziel