Contact Ingrid Jetten in Zoetermeer

Voor Contact met Ingrid Jetten in Zoetermeer:

Essential Awakening is een praktijk voor, coaching, reading/healing, ontspanning en educatie op het gebied van bewustwording, levensvragen, spiritualiteit en zingeving in de Nieuwe Tijd. Heb je nog vragen, wil je meer informatie, een afspraak maken, of je inschrijven voor de spirituele ontmoetingsmiddagen in Zoetermeer, neem contact op:

  • Kinderwens – zwangerschap – geboorte coaching op Zielsniveau
  • Transformatie – Bewust-Zijn – Essentie coaching op Zielsniveau
  • Bewust-Zijn – Transformatie – Ontspanning -massage op Zielsniveau
  • Zielsportret – Geboorte horoscoop op Zielsniveau
  • Ontmoeting – Lezing – Workshop – Cursus – Privébegeleiding – op Zielsniveau

De spirituele ontmoetingsmiddagen zijn elke laatste zaterdagmiddag van de maand, van 13.30 – 16.00 uur. De kosten zijn  € 15,00 inclusief 2 drankjes, contant betalen aan de zaal (ook de extra drankjes). Wijkvereniging Rokkeveen, Prismalaan 34 (Naast Zwembad “De Veur”), 2718 CX Zoetermeer.

Gastspreker van de maand maart, op 25 maart Annelies van Heijst, met een lezing en persoonlijke boodschap met haar eigen reading symboolkaarten. www.dhargey.nl

Gastspreker van de maand april, op 29 april Frances Aarts met een interactieve lezing over de Tarot www.astroadvies.nl/frances_aarts.html

Gastspreker van de maand mei, op 27 mei Hans van Dodewaard vertelt over de menselijke aura en zielscontact met dierbare overledenen. Hans ziet met Spirituele Praktijk Hans op FB.

Gastspreker van de maand juli, op 29 juli Barbara Meijer Praktijk Astara Nour over HSP en Zielscontact.

Terug naar Home

Voor meer informatie over de SOULMEETS

Contact Ingrid Jetten Zoetermeer
Ingrid Jetten - von Oven Praktijk voor Coaching en Bewust-Zijn